Haz

Okulumuzda öğrencilerimiz arasında Mangala yarışması düzenlendi. Dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

May

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün Vizyon Belgesi ve Mayıs ayı etkinlikleri kapsamında. Rehberlik Servisi tarafından hazırlanan zaman yönetimi broşürleri öğrencilerimizle paylaşıldı. Okulumuz Psikolojik danışmanı Zehra SARIMEN ÜNDAR broşürleri öğrencilere dağıtırken zaman yönetimi hakkında da bilgilendirmelerde bulundu.

May

Kahramanmaraş Milli Eğitim Müdürlüğünün emirleri ile hayata geçirilen  "İÇİMİZDEN BİRİ" projesi ile Göksun Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunlarından Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Dekan Yardımcısı Doç Dr Alparslan ALKIŞ okulumuza davet edildi. Alparslan ALKIŞ,  öğrencilerimize kıymetli imam hatip yıllarını, dinimizin önemini ve başarıya giden yolları anlattı.

Öğrencilerimize yön veren ve umut aşılayan sayın Alparslan ALKIŞ'a ve Sayın okul müdürümüz Battal ARSLAN'a Göksun Anadolu İmam Hatip Lisesi ailesi olarak teşekkür ediyoruz.

May

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün Vizyon Belgesi ve Mayıs ayı etkinlikleri kapsamında. Öğrencilerin Milli, manevi değerlerinin gelişimine katkı sunmak amacıyla; Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin planladığı, hazırladığı ve büyük bir özveriyle sundukları Şiir dinletisi gerçekleştirildi. Ruhumuzun ve Kalplerimizin milli ve manevi duygularla çağlayıp coştuğu bir gün oldu.

May

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün Vizyon Belgesi ve Mayıs ayı etkinlikleri kapsamında Öğretmenimiz ve öğrencilerimizle Göksun Ulu Camii ziyaret edilerek Cami hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Yapılan ziyaretle ve öğrenilen bilgilerle öğrencilerimizin gözündeki heyecan ve mutluluk paha biçilmezdi.

Mrt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün Vizyon Belgesi kapsamında okulumuzun giriş katında bulunan koridor Bilim, Medeniyet, Edebiyat ve Tarih sokağı oluşturuldu.

Mrt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün Vizyon Belgesi kapsamında, Öğretmen Gelişim Programı doğrultusunda şubat-mart faaliyetlerince 38 yıl eğitime hizmet verip yüzlerce öğrenci yetiştirmiş,   18 yıl İmam Hatip Liselerinde müdürlük yapmış eğitimci Mustafa KARSLIOĞLI tecrübelerini, anılarını öğretmen ve öğrencilerimizle paylaştı.Seminer programında tecrübelerin paylaşılması  öğrenciler tarafından dikkat çekici ve etkileyici olmuştur.

Mrt

1-7 Mart Yeşilay haftası münasebetiyle Yeşilay tarafından hazırlanan Türkiye bağımlılıkla mücadele modülleri okulumuz psikolojik danışmanı Zehra Sarımen Ündar tarafından gerçekleştirildi.

Mrt

Şubat ayı deneme sonucunda dereceye giren öğrencilerimizle değerlendirme yaptık. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz

Mrt

Okulumuzda değerler eğitimi pano çalışmasında  1. olan 10/C sınıfına ödülleri verildi.

Mrt

Okulumuza Kahramanmaraş itfaiyesi ekipleri eğitim vermek için geldiler. Program da emeği geçen ekiplere teşekkür ederiz.

Mrt

ÖĞRENCİLERİMİZDEN BARIŞ ÜNSAL VE EMİRHAN NİHAT YAKUT ŞANLIURFA´DA YAPILAN BÖLGE FİNALLERİNDE DERECEYE GİREREK AYDIN- DİDİM´E GİTMEYE HAK KAZANDILAR.

DİDİM´DE YAPILAN ŞAMPİYONADA ÖĞRENCİLERİMİZDEN BARIŞ ÜNSAL TÜRKİYE İKİNCİSİ OLARAK BİZİ GURURLANDIRDI. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRENCİLERİMİZİN AİLELERİNE VE ANTRENÖRLERİ HAMİT KIRLAR´A TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

YGS öncesinde, son sınıf öğrencilerimizin sınav motivasyonunu arttırmak için Malatya İnönü Üniversitesi´ne gezi düzenledik. Öğrencilerimiz gezide üniversitenin çeşitli bölümleri hakkında bilgilendirildi. Ayrıca gezide Malatya´nın önemli kültürel mekanları da öğrencilerimize tanıtıldı.