Ock

Dün gece derin bir uykuya daldım, çok güzel bir rüyayla sabah uyandım. Sen ise vatan derdindeymişsin MEHMEDİM şehit olmuşsun çok utandım…

Masa Tenisi Turnuvası Yaptık

Bilgi Yarışmasındayız.

Ock

Allah'ım bize Recep ve Şaban'ı mübarek kıl. Bizi Ramazan'a ulaştır.

Ock

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi"  kapsamında Ocak ayı içerisinde Türk İslam Döneminin ilk sözlüğü olan Divanü Lügat-it Türk adlı eser ile ilgili "Anlamını Bul" etkinliği yapıldı.

Ock

"Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum" Projesi kapsamında  Sabah Namazında öğrencilerimiz, velilerimiz, cemaatimiz ve imamlarımız bir araya geldi. Sonrasında çorba ikramıyla birlikte güzel bir sohbet oldu.

Ara

Yorucu geçen denemeler sonrasında öğrencilerimizi rahatlatmak ve motive etmek amacıyla film etkinliği düzenlenmiştir.  Gelişimlerine katkı sağlayacağını düşündüğümüz bu etkinlik öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından oldukça beğenildi

Ara

Kasım Ayı konumuz "Sorumluluk ve Özdenetim"

Ara

"Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum" Projesinin aralık ayı teması "Merhamet ve Yardımseverlik" konusunda Göksun İlçe Müftülüğünden Vaiz Necati AKKUŞ Hocam bizleri aydınlattı.

Ara

İÇİMİZDEN BİRİ PROJESİ KAPSAMINDA GÖKSUN BELEDİYE BAŞKANIMIZ HÜSEYİN COŞKUN AYDIN'I MİSAFİR ETTİK.

Ara

FİLİSTİN'DE YAŞANAN İNSANLIK DIŞI OLAYLARIN FARKINDALIĞI VE FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZİN YANINDA OLDUĞUMUZU GÖSTERELİM

Ara

Bakanlığımız tarafından oluşturulan "Dilimizin Zenginlikleri " Projesi kapsamında okulumuzda "Safahat Okumaları" Etkinliği yapıldı. Okuma etkinliği sonrası "En İyi Cümle" yarışması yapıldı.

SÜTÇÜ İMAMIN TORUNU DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKIYOR

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı kapsamında kabul edilen SÜTÇÜ İMAMIN TORUNU DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKIYOR adlı projemizle kurtuluş savaşında düşmana karşı Türk'ün şanına yaraşır bir şekilde mücadele vererek Kahraman ünvanını alan Maraş ve Şanlı ünvanını alan Urfadaki öğrencilerin farklı yöreleri sosyo- kültürel açıdan tanıması, tarihi ve kültürel miras bilinci kazanması ve farkına varması, kardeşlik bağlarının gelişmesi, milli-manevi ve insani değerlerle kuşanması, doğal tarihi kültürel mekanları öğrenme ortamlarına dönüştürmesi amaçlanmaktadır.

Şanlıurfa Karaköprü Anadolu İmam Hatip Lisesinden ilçemize gelen misafirlerimiz 2-7 Ekim tarihleri arasında Proje kapsamında okulumuzda derslere girecek ve Maraş’ımızın tarihi mekânları, doğal güzellikleri, müze, ören yerleri, şehitlikler, camiler gezdirilecektir.

Proje boyunca Yazar Rasim Özdenören ve Hayrettin Karaman ile ilgili eser okumaları, belgesel ve sinema gösterileri yapacak, öğrenci, öğretmen ve velilerimiz ile birlikte toplumsal sorumluluk ve gönüllülük faaliyeti düzenlenecektir.

SÜTÇÜ İMAMIN TORUNU DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKIYOR

Şanlıurfa Karaköprü Anadolu İmam Hatip Lisesinden ilçemize gelen misafirlerimiz 2-7 Ekim tarihi arasında Proje kapsamında okulumuz ve misafir öğrencilerimizle Göksun Kalesi ve belediye ziyareti yapıldı.

Haz

Göksun Anadolu İmam Lisesi öğretmenleri  Afşin İlçesin de bulunan Eshab-ı Kehfi  ziyaret etti. Ziyaretten  sonra Elbistan Gölpınar tesisindeki yemekle  2021-2022 Eğitim öğretim yılını noktaladı.

Yemekte Maraş'a tayini çıkan İHL meslek dersleri öğretmeni Esedullah KOÇ' a okul müdürü sayın Battal ARSLAN tarafından plaket takdim edildi.