Okulumuzda Ramazan Ayının Habercisi Berat Kandili Programı Yapıldı.

Okulumuzda Ramazan ayının Habercisi Berat Kandili Programı yapıldı.

Okulumuzda Ramazan Ayının müjdecisi Berat Kandili programı düzenlendi. Program Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Sonrasında Göksun İlçe Vaizimiz Sayın Mustafa ERHAN Hocamız öğretmen ve öğrencilerimizle Berat Kandili hakkında sohbet etti. Daha sonra öğrencilerimiz naat ve ilahiler söylediler. Programımız yapılan dualarla sona erdi.

Programa katılarak bizleri onurlandıran İlçe Vaizimiz Mustafa ERHAN'a, programın hazırlanmasında emeği geçen Müdür Başyardımcımız Emrullah ÇAM ile İHL Meslek Dersleri Öğretmenimiz İsmail TANKIZ'a ve emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Rabbim bizleri berata kavuştursun . Berat Kandilimiz mübarek olsun.Amin.

Berat KANDİLİBerat KANDİLİBerat KANDİLİBerat KANDİLİBerat KANDİLİBerat KANDİLİBerat KANDİLİBerat KANDİLİBerat KANDİLİBerat KANDİLİBerat KANDİLİ

Yayın: 23.02.2024 - Güncelleme: 23.02.2024 12:11 - Görüntülenme: 60