GÖKSUN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Belgegeçer : 0 (344) 714 19 91
WEB http://goksunaihl.meb.k12.tr
Adres : Harbiye Mahallesi Uzun Ağa Caddesi No14 Göksun / Kahramanmaraş
VİZYON : Değişen ve gelişen yeni dünyaya uyum sağlayan, kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentez yapabilen, eleştirel düşünebilen, öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı, dünü, bugüne; bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu, yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin işbirliğiyle çevrede, bölgede ve ülkede “model okul” olmaktır. Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyine çıkaracak aklın ve bilimin aydınlığında demokratik laik bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti anayasalarına saygılı, sorumluluğunu bilen , Atatürk ilke inkılaplarına bağlı bireyler hazırlamaktır.
MİSYON : Ülkemizin etkili insan yetiştirme politikalarının temel kaynağı ve fideliği olarak; Yüce Önder Atatürk’ün “Büyük Türkiye” idealine ulaşmayı hedefleyen, Türkiye Cumhuriyeti’ne ve tüm insanlığa karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan, bilgisi, görgüsü ve kültürü yüksek, bilimi, sanatı, edebiyatı ve felsefeyi seven, vatanına, bayrağına ve manevi değerlerine sahip çıkan; düşünen, okuyan, araştıran, sorgulayan, teknolojiyi en iyi şekilde kullanabilen, değişen şartlara ve koşullara karşı kendisini yenileyebilen, sevgi, saygı ve hoşgörü duygularına sahip öğrencilerin yetiştiği; Özel Okul standartlarına sahip Eğitim-Öğretim ortamında, öğrencilerin hayata ve bir üst öğretime hazırlandığı;Yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin el birliğiyle Kahramanmaraş’ta örnek bir okul olmak.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen : 0
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : NORMAL
Kantin: 1
Yemekhane : 1
Revir : 0
Saatler : 08:00 - 15:40
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : KALORİFER
Pansiyon : 150 öğrenci kapasiteli.
Lojman : Okulumuzun lojmanı bulunmamaktadır. Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Okulumuz ilçe merkezinde merkezinde olduğu için ulaşım çok rahattır.
Yerleşim Yeri : Harbiye Mahallesi Uzun Ağa Caddesi No:14 GÖKSUN/KAHRAMANMARAŞ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezine 85 km uzaklıkta olup ilçe merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :
Diğer Hususlar :