Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Porojesi kapsamında mart ayının konusu olan "Kutadgu Bilig" ile ilgili okulumuzda "Nesne Tasarım Yarışması" yapıldı.

Mrt

Şbt

Okulumuzda Ramazan ayının Habercisi Berat Kandili Programı yapıldı.

Şbt

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi Deyimler ve Atasözleri İle İlgili Şubat Ayı Boyunca Yapılan Çalışmalar Pano Olarak Sergilendi

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Deyimler ve Atasözleri Drama Etkinliği

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Deyimler ve Atasözleri Anlatma Etkinliği Yapıldı

Şbt

İçimizden Biri Projesi Kapsamında Göksun İlçe Sağlık Müdürümüz Öğrencilerimizle Söyleşide Bulundu

Şbt

12. Sınıf öğrenci velilerimizle DYK ve ÖSYM sınavları bilgilendirme toplantısı yaptık.

Şbt

11. Sınıf öğrencilerimize yönelik YKS sınavı tanıtımı, neler yapılmalı, destekleme yetiştirme kursu hakkında bilgi verildi

Şbt

12.Sınıf öğrencilerimize yönelik başarıyı değerlendirme, motivasyon ve destekleme yetiştirme kursu hakkında bilgi verildi.

Şbt

6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan asrın felaketinde vefat eden tüm kardeşlerimize rahmet diliyoruz. Milletimize baş sağlığı diliyoruz. Dualarda unutmayacağız.

Ock

"Dilimizin Zenginlikleri" Projesi kapsamında Ocak ayı etkinliği olarak okulumuzda "Divanu Lügati't Türk Okumaları Deneme Yarışması yapıldı.

Ock