İçimizden Biri Projesi Kapsamında Göksun İlçe Sağlık Müdürümüz Öğrencilerimizle Söyleşide Bulundu

"İçimizden Biri Projesi" kapsamında buluşmalarımız devam ediyor. Bu haftaki söyleşimizde misafirlerimiz  Göksun İlçe Sağlık Müdürü Dr. Fatih ORTABAKAN ve değerli ekibi oldu. Öğrencilerimizin bu anlamlı söyleşiden istifade ettiklerini umarız.

Göksun Anadolu İmam Hatip Lisesi ailesi olarak İlçe Sağlık Müdürümüz Dr. Fatih ORTABAKAN'a Diş Hekimi Serkan CANLI'ya Diş Hekimi Naime Nur BIYIKLI MEMİŞ'e ve Hemşire Halegül BOZOĞLU'na  davetimize icabetlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

ilçe sağlık müdürüilçe sağlık müdürüilçe sağlık müdürü

İlçe Sağlık Müdürüİlçe Sağlık Müdürüİlçe Sağlık Müdürüİlçe Sağlık Müdürüİlçe Sağlık Müdürüİlçe Sağlık Müdürüİlçe Sağlık Müdürüİlçe Sağlık Müdürüİlçe Sağlık Müdürüİlçe Sağlık Müdürüİlçe Sağlık Müdürü

Yayın: 14.02.2024 - Güncelleme: 14.02.2024 15:52 - Görüntülenme: 55